logo
Afslanken Detoxen Afslank Versneller Fatburner pillen logo Voor Belgie klik hier

Bestelling - Levering - Retour



Bestelling

Na het plaatsen van uw bestelling houden wij u per e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling. Na het afronden van uw bestelling een bevestiging van ons per e-mail. Ook krijgt u bericht als wij uw pakket hebben verzonden met Post NL.

Als u twijfelt of uw bestelling wel goed is gegaan, kunt u voor de zekerheid contact met ons opnemen. Wij kunnen dit direct voor u nakijken.



Bestelling annuleren of wijzigen
Indien u uw bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan contact met ons op.

Neem altijd direct contact op, maar in ieder geval voordat u de verzendbevestiging van ons heeft ontvangen. U zult begrijpen dat wij uw bestelling niet meer kunnen veranderen als het pakketje al onderweg is...

Verzending en levering

Verzendkosten
Onze pakketjes worden als brievenbus pakketje met Post NL verzonden. U hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen!

Nederland: € 2,95 - voor bestellingen onder de 20 euro
België:€ 4,95 - voor alle bestellingen
Duitsland: € 6,95 - voor alle bestellingen
Frankrijk: € 9,95 - voor alle bestellingen

Er worden geen verzendkosten berekend voor NL bestellingen boven de 20 euro!
Uitzondering hierop zijn onze promo acties en proefpakketten. Hiervoor rekenen wij €6,95 verzend en handlingskosten.

Buitenlandse Verzending
Voor levering aan het Buitenland gelden afwijkende kosten. Voor een aantal landen staan hier de bedragen gespecificeerd, neem voor andere landen contact met ons op. Indien voor betaling via iDeal of bankoverschrijving is gekozen ontvangt de klant apart een rekening voor de verzendkosten. De bestelling zal pas verzonden worden indien de verzendkosten zijn voldaan.

Verzendproces
Het verzendproces van aanbodtotaal verloopt als volgt:

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden.
 



Retourzending

Bent u niet tevreden over uw product? of is het stuk? Neem dan contact met ons op! Wij streven ernaar voor elk probleem een goede oplossing te vinden.

Retourzendingen dienen altijd vooraf kenbaar te worden gemaakt aan aanbodtotaal.nl en worden slechts geaccepteerd indien retour instructies nauwkeurig zijn opgevolgd! U betaalt u zelf de volledige retour kosten. Te weten € 6,95

Er zal geen restitutie van de betaling plaatsvinden indien het pakketje onaagekondigd retour is gezonden.

Het pakket kunt u indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retourneren met de factuur ingesloten.

Let op! Het juiste retouradres wordt u gemaild nadat uw retour door ons is goedgekeurd. U ontvangt dan van ons een pakketzegel met het juiste retouradres.

Welke producten kunnen niet retour gezonden worden?


U zult begrijpen dat opengemaakte afslank of detox pleister en opengemaakte potjes afslank pillen niet retour gezonden kunnen worden. Heeft u meerdere potjes besteld? dan kunnen die natuurlijk wel retour!