logo
Afslanken Detoxen Afslank Versneller Fatburner pillen logo Voor Belgie klik hier

Disclaimer
Aanbodtotaal.nl is onderdeel van BS Media, en verkoopt via haar website diverse pleisters en patches. De werking van de pleisters, patches en overige aangeboden producten is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik en/of eet patroon. U kunt geen rechten ontlenen aan ervaringen van anderen of werking van de door ons aangeboden producten noch de advies/verkoop teksten en/of afbeeldingen op onze website of facebook pagina. Aanbodtotaal.nl verkoopt geen wondermiddellen of producten die zowel medisch als wetenschappelijk zijn bewezen of zijn getest.


Onze producten kunnen eventueel een hulp middel zijn voor het verlichten van uw klachten, of het bereiken van uw doelen. De werking van de producten kan per persoon sterk verschillen. Wij garanderen nooit dat alleen het gebruik van onze producten leidt tot het gewenste doel. Onze producten kunnen u eventueel helpen naar uw doelstelling. Op of in welke wijze dan ook. Eet gezond, drink minimaal 2 liter water per dag en zorg voor genoeg beweging.


Raadpleeg voor gebruik van onze producten bij voorkeur altijd een arts. Iedere gezondheidssituatie is anders, en de uitwerking van onze producten is voor iedereen anders. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met uw huisarts. Aanbodtotaal.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of consequenties, ontstaan door direct of indirect gebruik van onze producten en de gepubliceerde verkoopteksten.


De inhoud van deze website, de daarop aangeboden prducten zijn auteurs rechterlijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze voor commerciële of persoonlijke doeleinden openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Hiervoor kunt u contact opnemen.


Bij de samenstelling van de inhoud is uiterste zorg besteed. Toch blijft het mogelijk dat deze op sommige punten onvolledig of onjuist is. Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door aanbodtotaal.nl worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.


Aanbodtotaal.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op grond van de inhoud van deze website en de aangeboden producten, en sluit derhalve alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en de aangeboden producten en diensten.