logo
Afslanken Detoxen Afslank Versneller Fatburner pillen logo Voor Belgie klik hier

Factureringsvoorwaarden


Betalings mogelijkheden

Aanbodtotaal.nl biedt haar klanten een vijftal betalingsmogelijkheden. Te weten: iDeal, Mr Cash, Sofort banking, Paypal en sepa overboeking. Alle betalingen worden door mollie B.V gefaciliteerd, en afgehandeld in de vertrouwde beveiligde omgeving van uw eigen bank.
Achteraf betalen

Bij sommige produkten of acties biedt aanbodTotaal de mogelijkheid tot achteraf betalen aan. U rekent niet af bij uw bestelling, maar krijgt de produkten eerst thuisgestuurd. Afhankelijk van de actie of produkt kunt u het eerst 14 dagen bekijken. Bent u niet tevreden, of wilt u retourzenden, neem dan contact met ons op. Voor retouren gelden de regels zoals omschreven bij retourzending.
Beveiligde betaalomgeving

Voor het afhandelen van betalingen maakt aanbodtotaal gebruik van de beveiligde betaalomgeving van shopify en Stichting Mollie Payments De betaling zal verlopen via Mollie BV. U zult daarom bij begunstigde “MOLLIE BV” zien.
Factuur

De factuur wordt meegestuurd met de betalingsbevestiging.
Factuur bedrag

Alle bedragen op aanbodtotaal.nl zijn inclusief btw, maar exclusief eventuele verzendkosten. Bij betaling in het winkelwagentje verzendkosten berekend. Voor Nederland is dat 2,95 voor België 5,95
Hoe werken de diverse betalingsmogelijkheden op Aanbodtotaal?


iDeal

De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode
Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.
After Pay

Achteraf betalen voor Nederlandse Consumenten
AfterPay voert voor aanbodtotaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij aanbodtotaal.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 500. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay
Bancontact/Mister Cash

De populaire Belgische betaalmethode
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is de betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.
Sofort Banking

Een van de populairste betaalmethodes in Duitsland en actief in 9 landen
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. De klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.
PayPal

Meer dan 143 miljoen PayPal gebruikers
In enkele klikken betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat de klant nodig heeft is een PayPal account.
Overboeking

SEPA overboekingen in 35 Europese landen
Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan jouw klant een betaling doen.